ylapalkki
Etusivu
Lehdet
Tilausasiat
Voittajat
Yhteystiedot
Onniset Avustajaksi
Onniset

Avustajaksi Onnen ristikkolehtiin

Onni Kustannus Oy kustantaa kuuttatoista eri ristikkojulkaisua. Lehtiemme ristikot ovat helppoja tai helpohkoja, laadukkaita ja ulkoasultaan siistejä. Ristikoiden pääkuvat ovat huumoria sisältäviä.

Sinustako laatija/piirtäjä?

Otamme vastaan sitoumuksetta ristikoita, kryptoja ja vitsikuvia, joita voidaan käyttää ristikoiden pääkuvina. Maksamme kaikista julkaistavista ristikoista/kuvista palkkion.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan avustajaksi, joko ristikoiden laatijaksi tai piirtäjäksi, niin lähetä näytteet osoitteeseen: Onni Kustannus Oy, PL 63, 90101 OULU. Lisätietoja antaa päätoimittaja Hannu Niskanen, p. +358400275789 tai hannu.niskanen(at)onnikustannus.fi.

Ristikoita ja vitsikuvia

Ristikon koko on 23 ruutua korkea ja 17 ruutua leveä. Pääkuva jommassakummassa yläkulmassa. Piirrä ristikko A3-kokoiselle valkoiselle paperille mustalla kynällä. Yhden ruudun koko on 15 x 15 mm. Ristikko voi olla myös tietokoneella tehty. Vitsikuvat voi tehdä paperille tai tietokoneella.

Ristikot voi lähettää A4-kokoisina paperikopioina tai sähköpostilla osoitteeseen hannu.niskanen(at)onnikustannus.fi. Liitä mukaan myös ristikon ratkaisu ja yhteystietosi. Näytteeksi lähetettyä materiaalia emme palauta.